Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árnyéklények / Árnyékemberek

2012.06.20

A mellékelt fotókat egy számítógépes kamera készítette. A képeken látható lakás tulajdonosa többször is rendellenes jelenségeket tapasztalt otthonában, gyakran érezte valaki jelenlétét. Egy alkalommal, mikor elment otthonról, több órán át bekapcsolva hagyta a webkameráját, hogy a szobáját filmezze, majd amikor hazatért, átvizsgálta az elkészült képeket. A mellékelt két fotó ezek közül a képek közül származik. Vajon ezek az első hiteles fotók az árnyéklényekről?

attachment8.jpeg

 

 

 

 

Az árnyéklényeket emberek ezrei figyelték már meg, s néhány kutató úgy véli, hogy talán az életnek egy másféle formáját képviselik, s ezért nem figyelhetők meg sokkal nagyobb arányban, mert túlságosan gyorsan mozognak ahhoz, hogy érzékelni lehessen őket. Voltak, akik a szemük sarkából pillantották meg őket, míg mások borzasztóan megijedtek, amikor hirtelen szemtől-szembe találták magukat velük.

Vannak emberek, akik meglehetősen kétkedőek azzal kapcsolatban, ha egy webkamera vagy videokamera hosszú időn át be van kapcsolva, s a tulajdonosa az elkészült felvétel képeit egyesével átnézve talál valami szokatlan dolgot. Pedig a kamerák olyan események rögzítésére is alkalmasak, amelyeket az ember szabad szemmel nem igazán képes érzékelni. Mindenesetre meglehetősen kellemetlen érzés belegondolni, hogy valakik vagy valamik tudtunkon kívül figyelnek bennünket.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Árnyékember

(Anonymous, 2017.10.12 20:02)

Sajnos én ma találkoztam másodjára eggyel. Először 14 évesen, most 24 évesen és én sem a szemem sarkából. És UGYANAZT LÁTTAM MINT 10 ÉVVEL ezelőtt. Pedig már el is felejtettem,hogy volt már ilyenem. Nagyon rémisztő, 10 évvel ezelőtt csak szemtől szemben láttam, Ma zene hallgatás közben hallottam 1 orbitális belső hangot a fejemben,hogy VIGYÁZZ FELÉD ROHAN ( fogalmam sincs ki és mi ) Egyből balra fordultam és rohant felém ez az árnyék valami, felugrottam a székből kifutottam a lakásból hátra sem néztem és menet közben minden kapcsolóra rá ütöttem,hogy fény legyen. Nyitva hagytam a lakás ajtót is úgy elfutottam . A telefon a zsebemben volt, úgy megijedtem ,hogy az utcén bolyongtam 1 óráig, miközben a lakásom tárva nyitva volt. most nem merem lekapcsolni a fényeket, ablak nyitva hagyva, csak az elsőn lakom, ugrásra készen. Sajnos nem kitaláltam a sztorit , bár kitaláltam volna édes istenem. :( ( sem beteg, sem narkós nem vagyok ) És echte ugyanaz akit 14 évesen láttam, csak akkor nem rohant felém.

árnyalak

(assky, 2015.01.04 20:30)

ők léteznek mivel egyel már találkoztam szemtől szembe és nem a szemem sarkából......
2009 november 27 körül lehetett ejtőztem az ágyban olyan este 8:20 körül lehetett pont ment a barátok közt a párom mellettem horgolt még a villany is éget, tehát az ágyból néztem a tv-t és egyszer arra lettem figyelmes hogy ez az árny alak ott ül az ágyunk végében és minket figyel.... a megdöbbenéstől szót nem tudtam mondani de még a párom sem aki úgyszintén látta.. felemeltem a fejemet hogy jobban szemügyre vegyem és abban a pillanatban felállt egy lépesttett és eltűnt .. hogy ez ki mi még én is keresem a választ. ...
néha még szoktam látni hogy valami elsuhan de azt már a szemem sarkából veszem észre.

Re: árnyalak

(Scarlett, 2015.01.09 23:47)

Kedves olvasó!
Örülök hogy megosztotta velem történetét, biztosíthatom nem ön az egyedüli aki ilyesminek a tanuja volt, egy ismerősöm szintén azt mondta hogy látott egyett az ablakából nappal amint egy fa mellett állt, de amint rá nézett foszlásszerüen szürkülni kezdett és eltüny. Az árnyalakok/árnyéklények mostanság eléggé gyakoriak, egyre több és több hirt hallani róluk.
Viszont hogy őszinte legyek eléggé aggasztó az a rész ahol azt írja hogy a lény az ágya szélén ült és figyelte magukat, ez rájuk nem jellemző, igyekeznek láthatalanok, tűnékenyek maradni és távolságot tartani. Az amit ön az előbb körülírt inkább egy Figyelóre (The Rake) vall, akik viszont nagyon veszélyesek, ha óvatlan velük az ember, és be kell valjam róluk nagyon elenyésző tudással rendelkezem, mivel nem jellemzőek a szemtanuk ezen a kontinensen, leginkább amerikában észlelik őket.
Egy kedves kollégám már írt is róluk blogjában:http://csiribusz.blog.hu/2014/07/07/a_figyelo_106
Kérem tekintse meg és ha bárminemű eggyezés van eközött a lény között és az ön álltal említett között, kérem értesítsen!

Re: Re: árnyalak

((Scarlett, 2015.01.09 23:47) , 2015.01.14 21:30)

Nem félek tőlük :). volt idő mikor hangokat hallottam mocorgás, lépése... és egy kislány olyan 1800 körüli ruhában volt nem bántottak csak ott voltak éreztem őket hogy figyelnek és itt vannak körülöttem ... már nincsenek !. elküldtem őket a pi...ba szó szerint. azóta nem volt jelenség sem találkozásom árnyalakokkal , sem kóbor szellemek el még azt sem mondhatnám hogy öreg házban élek mivel mi építettük a város szélén.. még a temető is kizárt hogy alatta lenne tehát csak úgy jöttek..ha valaki látni akarja őket csak figyelmesebbnek kell lenni és akarja őket látni nekem így sikerült magamhoz vonzanom őket. de már tudom amit tudni akartam hogy az élet az nem itt van mert itt csak vagyunk és mi is szellemek vagyunk egy lélek ruhában és az egy öregedő testben amit csak kaptunk Tehát ha valaki megakar szabadulni ezektől csak mond ezt: Isten egy darabja vagyok és nem tudol nekem ártani úgy hogy Tűnjetek el!! életemből és környezetemből. most azonnal. ezzel nálam meg is szűntek észlelések és a közérzetem is jobb mivel már nem érzem hogy figyelnek, .. nyugalom van :).

Re: Re: Re: árnyalak

((Scarlett, 2015.01.09 23:47) , 2015.01.14 21:30, 2015.01.14 22:13)

foly...
ja igen ennek körülbelül 1 hónapja hogy elkántáltam ezt a szöveget..
eddig bejött. Nem szabad ragaszkodni az élethez és nem szabad félni még akkor sem ő próbál figyelem felkeltően érdeklődni irántad mert ha félsz magadhoz kötöd. ezt kedves olvasóknak írom akik érdeklődnek e dolgok után. csak okosan mert kitud csinálni ha vadóc szellemet vonzol magadhoz..:a gondolatnak és szavaknak ereje van. !!! ezt fontos megjegyezni.
Én kíváncsi ember vagyok és érdekelt hogy mi van a halál után e kutatásokkal vonzottam magamhoz őket hosszas idő múlva lettem figyelmes dolgokra. de szerencsémre semmi ártalmas szellem nem közeledett felém vagy ki tudja.. lehet védő angyalaim vannak..: van egy felvételem a fiamról itt 3 éves. táncol és énekel e közben egy fénye pont vagy plazma gömb vagy minek nevezem többször körül járja mintha táncolna vele...
sok ember ezt mind hülyeségnek veszi.. na ez is hülye és ezzel próbál okosabbnak kitűnni és lenézni a másik embert aki tapasztalt hasonló dolgokat,.. ezért nem is irkáltam én sem csak olvasgattam a háttérben.
tudod hogy vagy! de hogy miért?? ha te létezel kétséged ne legyen afelől hogy isten is létezik , és maga a gonosz is.
Többek vagyunk mint ember .. sokkal több csak le vagyunk butítva.
na most már teljesen eltértünk e témáról de ezt bele akartam írni.

Re: Re: Re: Re: árnyalak

(Scarlett, 2015.01.18 12:18)

Örülök hogy megosztottad ezt velünk, és teljes mértékben egyet értek veled, az embereket igyekeznem teljes mértékben lebutitani, de hisz ez nem meglepő elvégre az ostobákat könnyebb az orruknál fogva vezetni mint azokat akik egy csöpp józan ésszel rendelkeznek.
Nos én nem ilyesztem el a lelkeket, én már megszoktam hogy néha érzékelem a jelenlétüket, nekem a tisztánérzés képessége jutott amivel látni nem de érzékelni tökéletesen tudom őket igy viszont ignorálni sem olyan könnyű a jelenéseket, de engem nem zavarnak :) Legalábbis addig amig nem ohajtják rám eröltetni az önnön érzéseiket (amire sajnos már volt példa)
Nagyon örülök mégegyszer hogy beszélhettünk! Remélem továbbra is megosztod velünk a gondolataidat, elvégre nagyon fontos hogy minnél több ember szemét fel tudjuk nyitni, hogy fogékonyabbak legyenek a természetfeletti dolgokra.